In de Jambrouwerij maken we streekproducten en delicatessen, ambachtelijk gemaakt en van de beste ingrediënten. Chef-kok Maarten Simonis maakt heerlijke smaakcreaties, waarbij kwaliteit voorop staat.

Wil je een origineel eindejaarsgeschenk of kerstcadeau, dan kun je dat samenstellen uit ons eigen assortiment jams, konfijten, dressings, advocaat, chocoladepasta, koffielikeur en speculaaskoekenmix. Daarnaast bieden wij producten aan van collega streekproducenten die, net zoals wij, ambachtelijk werken. Wijn, bier, chocolade, mosterd, stroop, appelsap, honing en thee maken dat je een uitgebreid geschenk kunt geven.

Er is voor ieder wat wils en voor elk budget.

Kom zelf naar onze winkel of koop online
Bezoek onze mooie winkel en stel zelf je cadeau samen, wij pakken het ter plekke mooi in. Je cadeau samenstellen in onze webwinkel gaat natuurlijk ook. Wij bezorgen gratis aan huis in Riemst, Bilzen, Hoeselt en Tongeren op een adres dat je zelf kiest. Een persoonlijke boodschap toevoegen op een kaartje is uiteraard ook mogelijk. Ga naar de webwinkel >>

Voor bedrijven die kiezen voor lokaal
Ga dit jaar ook voor lokaal en geef je werknemers of relaties een pakket waar ze lang van kunnen genieten. We helpen je graag bij het samenstellen van je pakket.

Mail ons voor een vrijblijvende offerte of bel met +32(0)470-852110.