Verkoop
Bent u enthousiast over de Jambrouwerij en onze producten en wilt u ze graag verkopen? Wij sturen u graag meer informatie over ons assortiment.

Relatiegeschenken en kerstpakketten
U wilt iets speciaals aanbieden aan uw relaties. In onze streekproductenwinkel maken wij geschenkmanden op maat, gevuld met onze eigen producten en die van andere ambachtelijke Limburgse producenten. Wij werken duurzaam door het ‘korte keten’ principe en maatschappelijk verantwoord door te investeren in mensen in plaats van machines; sociale economie.

Private label
Wij maken jams of dressings op bestelling met uw eigen label. U bent dan zeker dat u een kwaliteitsproduct verkoopt onder uw eigen naam. Wij werken duurzaam door het ‘korte keten’ principe en maatschappelijk verantwoord door te investeren in mensen in plaats van machines; sociale economie.

Fruitverwerking
Ook fruitverwerking voor bedrijven met eigen fruit is mogelijk. Neem contact met ons op en wij maken u een passende offerte.

Productontwikkeling
Zoekt u hulp bij het ontwikkelen van een product, dan denken en doen wij graag met u mee. Onze expertise van ingrediënten, smaken en bereidingswijzen komen u goed van pas.

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

Contactformulier

    Waarover wilt u informatie?

    VerkoopGeschenkmandenPrivate label