Verkoop
Bent u enthousiast over de Jambrouwerij en onze producten en wilt u ze graag verkopen? Wij sturen u graag meer informatie over ons assortiment.

Teambuilding
U zoekt een leuke activiteit voor uw team, waarbij ze in een inspirerende omgeving samenwerken? Samen kokend in de keuken van de Jambrouwerij leren ze mekaar op een andere manier kennen.

Relatiegeschenken en kerstpakketten
U wilt iets speciaals aanbieden aan uw relaties. In onze streekproductenwinkel maken wij geschenkmanden op maat, gevuld met onze eigen producten en die van andere ambachtelijke Limburgse producenten. Duurzaam door het ‘korte keten’ principe en maatschappelijk verantwoord door te investeren in mensen in plaats van machines; sociale economie.

Private label
Wij maken jams of dressings op bestelling met uw eigen label. U bent dan zeker dat u een kwalileitsproduct verkoopt onder uw eigen naam. Duurzaam door het ‘korte keten’ principe en maatschappelijk verantwoord door te investeren in mensen in plaats van machines; sociale economie.

Fruitverwerking
Ook fruitverwerking voor bedrijven met eigen fruit is mogelijk. Neem contact met ons op en wij maken u een passende offerte.

Productontwikkeling
Zoekt u hulp bij het ontwikkelen van een product, dan denken en doen wij graag met u mee. Onze expertise van ingrediënten, smaken en bereidingswijzen komen u goed van pas.

Mini-onderneming
De Jambrouwerij, zelf ook niet de grootste, draagt een warm hart toe aan jonge entrepeneurs. Samen bekijken we welke pot, smaak en huisstijl het beste past bij jullie onderneming.

 

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

Contactformulier

Waarover wilt u informatie?

VerkoopTeambuildingGeschenkmandenPrivate label

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met onze privacyverklaring onderaan de website.