Labels en samenwerkingen

Streekproducten en delicatessen maken op de manier waarop wij dat doen is speciaal, vandaar dat we trots zijn dat ons vak gewaardeerd wordt. Dat weten we door de complimenten die we krijgen van onze klanten, maar ook door de erkenning van verschillende labels met strikte criteria.

Handmade in Belgium
Handgemaakt in België staat garant voor authentiek Belgisch vakmanschap: ‘De ondernemer voert zijn activiteit in hoofdberoep uit en mag maximum twintig werknemers in dienst hebben. Bovendien moet het product voor minstens 50 procent ‘handmade’ zijn (in de Jambrouwerij is dat 100 procent), heeft een zekere nutsfunctie en is uniek in zijn soort.’

Erkend Ambacht
We zijn door de Federale Overheidsdienst Economie erkend als ambacht. Zij zeggen: ‘Vooral het authentieke karakter van uw activiteit, het manuele aspect handenarbeid en de knowhow van de ambachtsman zijn bepalend voor de toekenning van deze erkenning.’

Logo Erkend Ambacht

 

 

 


Puur Limburg

De Jambrouwerij is coöperant in Puur Limburg, een paraplumerk voor Belgisch Limburgse streekproducten. Samen met andere lokale producenten bouwen we aan een samenwerking, waarin we elkaar ondersteunen en zo verder uitgroeien.

Logo Puur Limburg

Met Fruit Erop Uit
In Nederlands Limburg horen we bij Met Fruit Erop Uit, een platform dat duurzame verbindingen weet te leggen in de Euregio die leiden tot solide samenwerking tussen ‘niet voor de hand liggende’ deelnemers.

Logo Met Fruit Erop Uit

La Saison Culinaire
La Saison Culinaire heeft als doelstelling om als marketingplatform alles te bundelen wat de Limburgse gastronomie (streekgerechten, streekproducten en Limburgse wijnen) zo (her)kenbaar maakt. Focus hierbij ligt op het herfstseizoen, het seizoen van de oogst en slacht. Traditioneel een periode waarin onze streek gastronomisch excelleert.

Logo La Saison Culinaire